Тези думи на Бойко ще засилят министър на Радев към затвора! Само Бойко да се върне на власт…

7 Dni Bulgaria11.03.2023
97

Пуснеш бТВ – Шишков. Снощи по Нова телевизия – пак Шишков. Един красив, обаятелен, страшен интерес на медиите към него и нито един важен журналистически въпрос!
Дал ли е аванс от 105 млн. лв. на фирмата на Велико Желев, след като е лоша?
Срамота е, служебните министри участват активно в предизборната кампания и взимат страна!
Обаятелният, но непостроил нищо Шишков, е разплатил 1.5 млрд. лв.
А в същото време пътищата ни са разбити и строшени, от 2 години неподдържани!
Но са дадени 160 млн. лв. за зимна поддръжка при този „обилен снеговалеж“ от 20 градуса!
Всяко показване на ПП и ДБ им е щета и това го знаят. Знаят също, че ГЕРБ ще ги победи, затова Шишков им играе ролята на бухалка. Те ще се крият и ще карат служебните министри да бият по нас. Да продължават!
Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на слеща със симпатизанти днес в Плевен.
Ако бяхме ние, АМ Хемус вече щеше да е подминала Плевен, да сме стигнали до Велико Търново. Ако Хемус беше лесна за построяване, Тодор Живков нямаше да я направи само до Правец.
Единственият начин за по-бърз процес в изграждането на тази жизненоважна магистрала бяха инхаус процедурите, разрешени от Европейската комисия, за да наваксаме 1300-годишното закъснение на строителството на инфраструктурата тук. Римските пътища са минавали оттук, оттогава няма. Затова сме го правили – за да стане бързо и да спрем обезлюдяването и обедняването в тази част на България, защото вие сте 3 пъти по-бедни в сравнение с Южна България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ