Андреа: Ако разкажа за раздялата, ще посрамя Кубрат! Той замести баба ми…

7 Dni Bulgaria12.03.2023
Кубрат Пулев, Андреа

Фолк дивата Андреа направи откровени признания за личния си живот и емоции пред Александра Сърчаджиева.

“Срещнах Кубрат малко след като пуснах първия си клип. Баба беше починала и тази връзка започна може би защото исках да компенсирам липсата й. Бяхме млади, аз – само на 19 и по-известна от него по онова време. Силни сме в професиите си и е нормално медиите да пишат за нас. Не мисля, че големият медиен интерес е попречил на връзката ни…

Да, боксът е труден спорт и съм съпреживяла много мачове. Всеки удар може да коства живота на спортиста, но аз не съм родена за някой, който е балетист примерно“ – сподели Андреа в „Животът по действителен случай“.

„Разделихме се, защото имаме различни семейни ценности, различен морал. Не искам да уточнявам повече, защото ще го злепоставя. Не ни е разделила друга жена. Моите виждания са, че едно семейство трябва да се подкрепя.

Бракът е важен за мен, децата трябва да се отгледат от двамата родители… С Кубрат поддържаме отношения, няма как да не останем приятели, все пак се познаваме от 17 години. Беше на рождения ми ден, дойде да ме поздрави. Той има много добри отношения с моите родители“ – разказа певицата.

В предаването Андреа говори с много любов за своите баба и дядо, които са я отгледали.

„Приживе баба ми каза: Никой няма да те обича повече от мен. На 36 години съм и смея да твърдя, че е била права“ – сподели певицата. Тя показа акордеончето, на което е свирила като малка, както и акордеона на дядо си.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ