Кмет изненада Бойко: Правим фондация в защита на хетеросексуалния мъж, малко останахме

7 Dni Bulgaria13.03.2023
бойко борисов вълчи дол

Предизборната обиколка на Бойко Борисов продължава и в Пазарджик, където лидерът на ГЕРБ отиде, за да подкрепи листата, предвождана от Екатерина Захариева. Бившата външна министърка отново ще тегли листата в родния си град и областта.

Близо 600 човека се събраха в зала „Маестро Атанасов“ за предизборното мероприятие на ГЕРБ.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов посочи, че „такова чудо не е било“, а той е част от политическите процеси от времето на Иван Костов. „Като избирате гледайте хората, вижте им биографиите. Тя показва какво представлява един човек“, посъветва той. И посочи, че няма да да управляваш системата, ако собствения си живот не можеш да управляваш.

„2 г. държавата няма бюджет. Ние го взехме за нормално. Ние няма да имаме бюджет до средата на годината. По-големите общини горе-долу връзваме двата края, а по-бедните? Те вече и за ток нямат пари. Ми бизнеса?“, попита кметът на Пазарджик.

Той изтъкна, че повечето от хората в листата на ГЕРБ са местни и имат необходимата експертиза. „Познават ни проблемите, знаят си региона. Иначе дошли от не знам си къде си. Те не могат да кажат половината общини в областта, а проблемите ще ни решават“, атакува той другите партии.

Време е да основем фондация в защита на нормалния хетеросексуален мъж. Останахме малко. Вече не е лесно да си мъж“, каза още Попов.

Кметът настоя кандидатите да са управляващи да казват какво точно ще променят в държавата и как точно. „Всеки избор е важен. Искам предвидимост и да знам какво да очаквам. Затова трябва да се гласува“, настоя той, обяснявайки защо трябва да се гласува. И призна, че ако и сега не се направи правителство, не е сигурен дали ще продължи да гласува.

Трябва да направим необходимото да спечелим изборите, призова Попов и се закани в областта ГЕРБ да са първи. Но заяви, че след това може да си поиска нова спортна зала, защото била „дребни пари“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ