Бойко се ядоса и прати Киро от ските направо в леглото на Лена: Грешен ъгъл, беше ми приятно!

7 Dni Bulgaria13.03.2023
киро петков

„Две години този лош сън няма да се махне само с миене на очите”, заяви в Пазарджик лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред препълнена зала и бурни възгласи.  „Финансовото министерство е длъжно да покаже бюджета на държавата и огромните дупки, които зеят. Ние сме откривали огромни заводи в Пазарджик, не знам за последните две години дали нещо е правено. Игрища ли не направихме, зали, плувни басейни, депо за отпадъци и накрая идва някой да каже, че нищо не сме направили”, категоричен бе Борисов.

„Вие очаквате оптимизъм, но като влезете в магазина няма нищо оптимистично. Милиарди изтекоха от джобовете ви към Лукойл и Русия, от най-бедната държава. Магазините също ви грабят, заради изпуснатата инфлация. Асен Василев умишлено пусна инфлацията да расте. Но имат една армада поръчкови медии, които да говорят, че войната е виновна за инфлацията, но в същото време ние изнасяме ток, за да се компенсира бизнесът, но без да се смята кой богат и беден. Но страхотно самочувствие, Киро си кара ски на Банско“, добави той. Той предложи да си представим как Кирил Петков и Асен Василев се изправят пред хората и да ги питат за горивата и цените: „Млякото наше, житото наше, полетата наша, слънчогледа наш, токът наш, какво ще отговорят. А той ходи и си кара ски, нали ще дойде един там да оправи държавата. Ако ме питат и мен нещо, ще кажа грешен ъгъл, бее ми приятно, лек ден и довиждане, без уточняващи въпроси, както правят с ПП-та”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ