Нинова изплиска легена пред 50-ина пенсионери в Плевен: Бойко краде, ПП крадат, само ние сме честни

7 Dni Bulgaria15.03.2023
18

„Сега двубоят е между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ и се следи кой ще е първа политическа сила. ПП и ГЕРБ не са алтернатива едни на други. ПП, ДБ и ГЕРБ са едно и също. И ще ви докажа през политики защо е така.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на среща с избиратели в Плевен, цитирана от пресцентъра на партията.

– „ПП, ДБ и ГЕРБ заедно искат да се премахват паметници и да се заличава паметта на България, историческата памет – видяхте решенията в СОС за премахването на Паметника на Съветската армия;

– Те са заедно в позицията да се изпраща оръжие за Украйна;

– ПП, ДБ и ГЕРБ са заедно за джендър идеологията;

– ПП, ДБ и ГЕРБ са заедно в пазарния фундаментализъм. Те казват: „Държавата не трябва да се меси на пазара, той трябва сам да се регулира и сам да определя цените“. Но ние виждаме какво става сега. Сега ситуацията е такава, че има нужда от държавна намеса и здрава държавна ръка, която да помогне и на икономиката, и на семейството.

– Те са заедно и в това да имаме дефицит под 3%, за да влезем веднага в Еврозоната, но това означава орязване на разходите – от болници, от училища, от заплати, от всичко. Не можем да си позволим да оставим българския народ в тази криза още по-беден;

– Те гласуваха заедно и за закупуването на новата ескадрила F-16, в най-критичния момент, когато имахме нужда тези пари да стигнат до всяко семейство. Те се карат единствено за това кой е по-корумпиран. ПП и ДБ казват: “ГЕРБ открадна милиони от асфалта“. ГЕРБ казва: “ПП сключиха договори с посредници за газ и откраднаха милиони“. Но в съществените политики те са едно и накрая ще се съберат“, каза Нинова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ