Топ-журналист: Сега трябва да метем насраното от Киро и Асен! Има кой – Бойко и ГЕРБ

7 Dni Bulgaria15.03.2023
53
Съжалявам и приятелите ми от ГЕРБ, и от либералната общност, защото и за вас, и за държавата е зле, но „лошият“ Борисов излезе прав, като преди повече от 2 години прогнозира, че „тия“ ще счупят държавата.
„Тия“ от 2020 година, както вече писах, знаеха как да искат оставки чрез протести, ковчези, бесилки и вмирисана риба, но не знаеха какво да правят с властта като я получат. В резултат затриха 2 парламента и похарчиха бадева над 120 милиона лева за изборите.
В групата на „тия“ основно се вписаха ПП като водеща партия и като получиха властта наистина „счупиха“ държавата. Ей така стана и през 1996/97 и през 2013/14 година. И все с участието на БСП и лявопопулистка вълна.
Сега пак някой трябва да мете насраното.
Като гледам как се развиват нещата, бих препоръчал на ГЕРБ слогъна „Има кой…“ Но вие избирате…
Мисля, че до този момент от ПП/ДБ трябваше да има официален коментар по изнесеното от МФ Росица Велкова. Така се прави по принцип, особено в предизборна обстановка.
Разбира се, отделни политици от ГЕРБ очаквано реагираха в стил „ние нали ви казвахме“ и честно казано са прави.
Очакван от БСП мълчат, защото отлично знаят, че точно техния натиск да се изпълнява социалната им политика, охотно приета от харвардските „мъдреци“ Кирил Петков и Асен Василелв ни докара дотук.
Мълчат още и защото и сега единствено в програмата им е това безплатно, онова да подпомогнем, да вдигнем пенсиите, МРЗ, да намалим ДДС-то. Еми това е резултатът.

От профила във фейсбук на топ-журналиста Евгени Петров



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ