Я, Венко Сабрутев е жив! Пратиха го да мами в ефир: Оставихме българите два пъти по-богати

7 Dni Bulgaria16.03.2023
кирил петков линда венко сабрутев

В момента държавата има по сметките си два пъти повече пари, отколкото преди 2 години, хората са два пъти по-богати. Ако дефицитът е близо 7%, тогава как ще се увеличат заплатите на служителите и ще има предизборен бонус? Това каза Венко Сабрутев от „Продължаваме Промяната“, прочул се с това, че е назнаил цялата си рода на държавна работа!.

Според него изключително много лъжи бяха произнесени от финансовия министър Росица Велкова. „Това доведе до паника сред инвеститорите. Към края на август тя прогнозира, че финансово годината ще завърши с 6,6% дефицит от БВП. Велкова има добра информация как вървят приходите и разходите, остава да бюджетира само едно тримесечие. Тя заяви, че има 6,8% дефицит, а много партии се качиха на тази лъжа, за да правят политика срещу ПП. Официалните данни на МФ казват, че дефицитът е 2,9%. Какво означава да не можеш да уцелиш прогноза на бюджета с близо 4%?“, попита реторично той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ