Цеци Красимирова удари джакпота! Новият любовник й осигури „Бентли“ и частен самолет, да си ходи по кафенца (СНИМКИ)

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова удари джакпота с новия си любовник, с когото замени скандалния милионерски наследник Владимир Вутов, разлял шампанско „Моет“ за десетки хиляди евро насред френския курорт Куршевел и то на фона на „Шушана“.

Фаталната красавица си живее като истински императрица, а вината за това е на актуалното й гадже. Милионерът е подсигурил на Цеци живот в охолство и лукс, несравними дори с тези, което навремето й поднасяше на тепсия Косьо Самоковеца.

Припомняме, че миналия месец баровецът заведе Красимирова на частния остров Лаукала в Тихия океан. Тропическото скривалище е собственост на Дитрих Матешиц, един от основателите на фирмата за енергийни напитки „Ред Бул“, и случайни хора нямат късмета да попаднат на този земен рай от безлюдни плажове, безкрайна джунгла, лауни и екзотична растителност.

Богаташът е хлътнал до уши по Цеци Красимирова и задоволява всякакви нейни капризи. Например, като този да използва частния му самолет, за да прелети от Барселона до Стокхолм, за да изпие кафе със своя приятелка от шведската столица.

Полетът дори е документиран на кратко клипче, в което се вижда луксозната обстановка на борда, разкри светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“. Ако се вгледате по-внимателно във видеото, ще забележите, че по време на полета Цеци се подкрепя с популярната енергийна напитка, която произвежда Матешич. Случайност ли е това или просто Красимирова лети с частния самолет на самия Дитрих Матешиц? Ако наистина нашенката е забила австрийския предприемач, то това е ударът на годината!

Още един любопитен детайл, който затвърждава тезата, че мъжът до Цеци не и никак случаен и разполага със солидни авоари. От няколко дни Красимирова е на родна земя. Всяка година по това време тя се връща, за да се види с роднините си – майка си Нина и сестра си Даниела. Трите дами в момента отмарят из морските ни курорти, а Цеци бръмби из тях с чисто ново червено „Бентли“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ