Професор от ГЕРБ прикани в Търново: Светнете лампите, да видят Киро и Асен кои сме!

7 Dni Bulgaria19.03.2023
1

Бойко Борисов и местния партиен еит се срещнаха със симпатизанти на ГЕРБ във Велико Търново.

В събитието участва и кметът на старата столица Даниел Панов, който изреди инвестициите в града, направени по времето на управлението на партията на Борисов и обясни, че предстои изграждането и на нова детска градина.

Аз съм сигурен, че ГЕРБ ще направят всичко възможно, за да направят правителство и да излезем от кризите и всичко онова, което е спряло в нашата страна, каза кметът и призова след края на събитието всеки от събралите се да иде на църква и да запали свещ за победата на ГЕРБ.

Евродепутатът Ева Майдел обясни, че през последните две години споделя на колегите си от Европейския парламент, че всъщност България не се подготвя за Шенген и еврозоната след края на последното правителство на ГЕРБ.

„Имаме важна задача и тя е по-важна от всякога, защото тази илюзия е опасна. Прави така, че нашата държава да не се развива. Нашата задача е да спрем тази илюзия. Победа!“, каза Майдел.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново Костадин Ангелов покани на сцената и останалите кандидати за депутати. Той сподели, че два дни се е чудил какво да разкаже пред симпатизантите си. Имал е идея да донесе две кутии с често използвани лекарства и да направи сравнение на настоящата и старите цени, за да покаже, че увеличението е 40%. „Но вие знаете това“, каза той. Професорът призова да се светнат лампите в залата: Да видят Киро и Асен какво е пълна зала. Не да ми пускат техните замъглени снимки и да не се вижда как говорят пред празни зали“!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ