Виктор Николаев не може да повярва, че му казаха това в очите! Ще го свали ли Нова от ефир!?

7 Dni Bulgaria20.03.2023
1

А ще има ли отпред списъци с номерата на бюлетините, за да видя, например, кой е номер 12?!
Това пита Виктор Николаев събеседничката от ЦИК Росица Матева, в студиото на Нова телевизия.

Ах, Вики, колко си прозрачен! Как от номерата между 1 и 20 избра тъкмо 12 – номера на коалиция ПП&ДБ?! Смешни сте, бе. И жалки.
Медийни теляци – къпете, подсушавате, пудрите и гелосвате променкаджиите от толкова време! Превърнахте телевизионните студия в душ-кабини за гузни съвести. Мръсотията полепва по вас и по екрана. Видима е, да знаете.

#ИмаКак да е по-слугинско и по-безсрамно телевизионното изнасилване на Истината.А да попиташ събеседниците си от ПП&ДБ нещо за незаконното търгашество в дома на Радостин Василев, когато е поискал от Кирил Петков 500 000 евро на калпак за напускащите ИТН, за да подкрепят правителството, на 10 юни 2022 година – не през миналия век, Вики, а преди 9 месеца?! Това не те ли впечатлява? Мира е ясна, страхът и слагачеството са изписани на лицето й. Но ти?! Ти, Вики, някога беше смел и остър… какво те притъпѝ?

Моето интервю с Георги Георгиев, бивш депутат от ИТН и от ПП, в което той направи взривяващи разкрития, е прочетено в ПИК от близо 500 000 души; видеото на екипа на Слави Т. Трифонов, с откъси от интервюто, е гледано 215 000 пъти. Отделно интервюто е четено в 5Gmedia, Bulgaria News, Breaking, Facebook … от още десетки хиляди хора. Няма как да заглушите Истината, клети сервитьори на удобни и безопасни въпроси. Безсрамно приведени сте. Падате все по-ниско с мълчанието и сервилността си.

Вики и Мира, когато не водите безпристрастно предизборната дискусия, а заемате страна – вие вече не сте журналисти, а марионетки на Найо Тицин. Срамота е. Понеже Найо Тицин не е нито журналист, нито пиар, на нищо не може да Ви научи, освен да ви използва. Е, като гледам, вие послушно му се подчинявате.
От профиа във фейсбук на Соня Котукиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ