Страшилището Джан от Русе, обвинен за 6 престъпления, го загази здраво. Откраднал кола и…

джан

18-годишният Джан, който в началото на годината бе осъден за изнудване, грабеж, хулиганство и побой на свои връстници, ще бъде съден отново, но този път за кражба на кола. Това съобщиха от Съдебната палата в града.

В съда е постъпил обвинителен акт срещу младежа и още двама души, привлечени към наказателна отговорност за противозаконно отнемане на автомобил с намерението да го ползват, след което го оставили без надзор, предава GlasNews.

Според прокуратурата престъплението е извършено в началото на февруари миналата година, когато двамата са били непълнолетни, но са разбирали свойството и значението на извършеното. Третият обвиняем е бил на 19 години.

На 10 януари Джан се призна за виновен за шест престъпления срещу негови връстници – нанасяне на две леки телесни повреди по хулигански подбуди, принуда, грабеж, изнудване и нанасяне на средна телесна повреда, както и хулиганство.

Той сключи споразумение с прокуратурата, одобрено от съда, и прие да изтърпи наказание от година затвор. Предстои съда да насрочи разпоредителното заседание по делото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ