Кали била на крачка от смъртта! Оцеляла по чудо, била е в кома дни наред

кали

Тогава Галина, както е истинското й име, направила пубертетската грешка да се качи в колата на непознати. В квартала, в който живеела с майка си и брат си Пламен – той е от първия брак на родителката им, било обичайна практика да се предлагат такива услуги, понеже автобусите минавали от „дъжд на вятър”. И все пак бъдещата фолк звезда не се замислила за рисковете. Приела поканата и седнала на задната седалка, зад този, който седи до шофьора. Едва изминали 200 метра и водачът на автомобила решил да покаже уменията си, докато преминавали по мост над река Искър. Напереният младеж пробвал да завърти колата, докато гумите не изсвирят. Само че така врътнал волана, че колата се прехвърлила през моста. Певицата признава, че се видяла отстрани, т.е. гледала тялото си, докато летяло надолу. За щастие всички, пътували в колата, оцелели, което си било чудо.

Само че за Галина ситуацията била по-сложна. Животът й висял на косъм в продължение на дни, в които била в кома. Докато била в „Пирогов” и не се знаело какво ще стане с нея, брат й Пламен, който е по-голям с 8 години, имал странен сън. Присънил му се мъж да слиза по бяла пътека, спусната от небето. Приличал на Гандалф от „Властелина на пръстените” – с дълго, бяло расо, привързано с въженце на кръста, с дълга бяла брада. Попитал го дали иска да спасят сестра му. „Да”, отвърнал Пламен и се събудил. Веднага се запътил към „Пирогов”, завладян от мрачни помисли. Когато пристигнал, лекарите го успокоили, че въпреки сериозните наранявания, сестра му ще живее. Тъкмо тогава чул добрата новина, защото до този момент лекарите не се наемали да прогнозират, пише HotNews.

Кали също е имала странни сънища. Виждала починали роднини и разговаряла с тях. Сънищата на майка й обаче се случвало да са пророчески, даже умеела да гадае по тях. Майката на певицата има и лечебна сила в ръцете. Често я използвала, когато някой от близките й е настинал. Слагала ръка на гърдите му, от което се усещало загряване, и веднага му минавало.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ