Издънка! Хванаха медик да пие бира в линейка в Пловдив. Очевидци: Какъв вид помощ ще окажат!?

медик

Медицинско лице пие бира в линейка по време на работа в Пловдив. Това твърдят свидетели, които са снимали мъжът в крачка, в близост до болница в града, цитирани от TrafficNews. По думите им лицето, стоящо на пасажерската седалка в линейка, е отворил бира и е започнал да пие.

„Недопустимо е това да се случва. Това са лекари, които се грижат за болни хора и носят отговорност за тях. Когато изпаднат в неадекватно състояние какъв вид помощ биха могли да окажат, ако случаят е спешен”, коментират очевидци.

От медията потърсиха и коментар за случая от служители на фирмата, предлагаща транспортни превози по спешност с линейка. От там бе заявено, че господинът от снимките е казал, че в този момент е консумирал безалкохолна бира и никога не би употребил алкохол по време на работа.

Проверка обаче установи, че безалкохолна бира от марката „Шуменско”, която консумира мъжът от снимката – не съществува.

Твърденията им биха били възможни само и единствено, ако в бутилката предварително не е била излята безалкохолна бира от друга марка, което ни се струва напълно лишено от смисъл.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ