,,Нечовешки същества! Горката майчица, дето гледа“: ,,Системата ни убива“ взриви мрежата с позиция

340083304_230242862920680_1155383669097630141_n

От Фейсбук профила на Системата ни убива

Не човешки същества, МЪРШИ СТЕ!

След като се наложи да чуем от кандидат депутат от оная демократичната партия, че децата с увреждания (нарекъл ги за благозвучност – „УРОДИ“) трябва да се евтанизират, последва и това. Да ви гледаме ВАС и да плачем. Да плачем и да си представяме, че това може да се случи и с нашите рожби, рожби увредени. Горката майчица, която гледа и вижда какво се случва с детето й. Горко на счупеното й сърце.

Но как да разберете нещо за чувствата на една майка, като сте разлигавени, безотговорни, и Бог знае защо изглеждащи така.

Питаме се…Кой дявол ви накара да разхождате на къс повод дете с увреждания? Кой ви позволи да се гаврите с него? Какво си въобразявате че сте? Скучаещи и безполезни сте!

Полза от вас няма, а искате да бъдете идоли на подрастващото напъпило поколение, разчитайки, че то няма сетива и чувствителност да различава доброто от злото, човешкото от нечовешкото.

Срам и позор сте!

А възрастните хора – майки бащи, баби, дадовци…, къде бяха, да реагират на тази гавра? Как не ви наби някой? Как не ви спряха в това малоумие? Как бе, Как този народ загуби нормалност и светоусещането за нея???

Всички да мълчат, забава да е и смях до сълзи да пада…

Да бяхме нормална държава и в затвора щяхте да лежите.

Да бяхме, ама не сме!

И народ не сме!

#СИСТЕМАТАНИУБИВА



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ