„Ергенът“ Евгени вдига сватба: Продуцентите са бесни. Името на булката ще ви изненада

евгени генчев

Вторият сезон на „Ергенът“ нямаше как да не завърши с мощни скандали, след като още от самото си начало заложи именно на тях. Сега обаче, вихрените страсти не идват от участничките, които постоянно си подливат вода по пътя към голямата цел във формата, а от самия Евгени Генчев.

Най-желаният тв ерген май се оказва доста скрита лимонка, защото във формата може и да се прави на мъж, който отчаяно търси истинската любов в живота, но извън него май се готви да минава под олтара с избраницата си.

Последните слухове, тиражирани активно в публичното пространство, редят, че сватбата на пианиста ще бъде в родния му Пловдив и то само след два месеца. Известно е, че семейството на Евгени е доста заможно, което значи, че и сватбеното тържество ще напомни на холивудските. А бъдещата булка, което е най-интересното в случая, е позната дама.

Въпреки че се стараела да не се показва много, тя на няколко пъти ходела заедно с Евгени до ресторанта, за да избира декорация, меню и всичко останало. Двамата все още се крият и не се показват заедно никъде, тъй като са подписали специална клауза за поверителност. И двамата, да, защото булката е Елена, която засега наблюдаваме във формата да се „бори“ наравно с останалите за вниманието на Ергена, пишат „Клюки.бг“

Много от зрителите не вярват, че точно Елена ще накара Евгени да се влюби до полуда в нея, тъй като до момента двамата се държаха мило и нежно един с друг, но не показаха изпепеляваща страст, присъща на влюбването. Евгени дори е доста сдържан.

Мнозина още не вярват, че умната Елена ще влюби Евгени в себе си, защото досега поне те се държаха мило и нежно, но не и страстно, нито влюбено – поне що се касае до пианиста. Дали говорим за притеснение или пък за тактика, оставяме на вас да прецените. В същото време станахме свидетели на доста горещи целувки между Евгени и Айлин Бобева, Валерия Георгиева, Джия и Боряна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ