Стоилов хвърли бомба! Тити Папазов му направил скандално предложение

payimage-557518

Треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви бомбастична новина на днешната си пресконференция преди утрешни двубой с Локомотив (София) утре. Тя обаче не е свързана с бъдещето му в клуба, а с предложение от Константин Папазов отпреди няколко години.

„Аз съм треньор, който никога не е използвал думите да се играе за него. Играе се за клуба, всичко друго е патриотизъм. Те играят за Левски и от това по-голяма мотивация няма. В тази зала ще научите моето решение.

Акциите са последното нещо, което ме вълнуват. Преди 2-3 години, когато Тити ги взе, ми ги предложи, но аз нямам пари и възможност да издържам този клуб. Ако имам спонсори, да, но това са други неща. Това е най-малкият ми проблем, никога дори не съм се замислям на темата „акции“, предава БЛИЦ.

Мен не ми трябват, който му трябват, да ги държи, взимат или остават. За мен Левски не е акция, а начин на работа, фенове, любовта, която хората показват към него“, заяви Мъри.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ