БГ абсурди: Мъж със сцепена глава отиде в болница. Чака 9 часа, пратиха го в гинекологията

mazh-sas-stsepena-glava-otide-bolnitsa-491

Възрастен мъж е пострадал при инцидент – той е бил с рана на главата. Петко Ганев Петков разказва за това в социалната мрежа. От публикацията му във Фейсбук не става ясно дали той има роднинска връзка с пострадалия възрастен мъж, предава GlasNews.

Мъжът, чиято глава е била сцепена, е потърсил медицинска помощ в Спешния център в Стара Загора. Петко Петков е придружил пострадалия. Петков споделя, че възрастният мъж е колабирал, а по главата му се стичала кръв.

Петков настоял пострадалият да влезе по спешност, но твърди, че млада стажантка ги е препратила в гинекологичното отделение.

„Млада стажантка, предполагам, с цялата си наглост при мое настояване да влезе по спешност, ме праща да го приемат в гинекология“, написа Петко в мрежата.

Петков твърди, че мъжът със сцепена глава е лежал в количка в коридора, докато се вземе решение кога и в кое отделение да го приемат.

„Казвам нормално – приемете го да му спрете поне кръвта. Отговор – къде да го приемем в болницата, в кое отделение ме пита, в родилното ли?!“, добавя още мъжът.

Потребители на Фейсбук се осъмниха в твърденията на Петков Петков, но той заяви, че застава зад думите си.

„Не е нормално да влезеш по спешност, а този случай е спешен, и да чакаш да те приемат“, добавя мъжът.

Петко написа още, че младата стажантка, която ги е пратила в гинекологията, се е държала нагло.

„На родилка ли й прилича възрастният мъж или на нуждаещ се от спешно лечение?“, пита той.

„От 07:30 до 16:00 ч. човекът и аз бяхме в спешния център. Приеха го едва в 16:00 ч.“, твърди мъжът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ