Ексклузивно! Наско Сираков по спешност за чужбина, търси спасение на Левски

payimage-573881

Наско Сираков тръгва до дни за чужбина, за да търси голямото спасение на Левски. В неделя босът на „сините“ призна пред БНТ, че има нов вариант за измъкването от фалита и уточни, че подробностите ще станат известни съвсем скоро.

Сираков ще пътува до Италия, пише Блиц. Именно там се крие големият жокер, който трябва да измъкне Левски от калта, твърдят източници на медията.

„Наско има резервирани билети за полет до Италия. Там ще се срещне с много богати хора, които са шефове на известна компания. На място Сираков ще ги запознае с финансовото състояние на Левски. Засега не можем да разкриваме повече информация. Италия обаче е поредната спасителна сламка. Всички на „Герена“ се надяват този път тя да е успешна“, заявиха източниците.

В последните почти две години „сините“ два пъти удариха на камък в опита да намерят нов собственик. Първият случай бе сагата „Диксън“ с лек комичен привкус. Вторият е съвсем пресен – „Юнайтед груп“, които бяха много близо до Левски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ