Проверките на следствието и жандармерията в дупнишката фирма, изградила пътя към Своге, приключи! Ето какъв е резултатът

proverka-dupnica

Приключиха проверките в офисите на дупнишката фирма „Мегаинвест холдинг“ в Дупница, от служители на НСлС и жандармерията. Проверките са във връзка с изграждането на пътя край Своге, където на 25 август при катастрофа на автобус загинаха 17 души, предаде Радио Благоевград.

Проверката е била възложена от главния прокурор. „Не бихме могли да коментираме естеството и характера на действията, както и резултатите към този момент“, каза Бисерка Стоянова от НСлС. Тя посочи, че са били извършени планираните действия, а а по-късен етап резултатите ще бъдат представени на пресконференция. Стоянова посочи още, че е имало и пълно съдействие от страна на фирмата.

Проверките започнаха днес около 13.00 часа в складовете на фирмата на „Самоковско шосе“, а по-късно се преместиха в офиса й в центъра на града. Те завършиха за около два часа и половина.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ