Огнян Минчев изригна срещу Радев: Как е възможно да направиш това?! Какво искаш, да гледаш сеир ли?

payimage-576999

Този човек (Радев) не притежава никакво уважение към ценностите и убежденията на другите хора – въпреки, че е избран да ги представлява. Как е възможно да твърдиш, че подкрепяш “традициите на българския народ” и да свикаш новоизбраното НС през Страстната седмица!

Какво искаш – да гледаш сеир как във висшия законодателен орган текат конфликти и скандали, докато хората са посветени на съпреживяване на Христовата саможертва, отдадена на тяхното спасение…?

Или искаш да деградираш още повече престижа и респекта към НС сред обикновените граждани – и без това разочаровани от хаоса на неуправлявана България?

Или искаш да покажеш назидателно – “тези в парламента не ги бива, по-добре да ви управлявам еднолично, не виждате ли…”? Час по-скоро трябва да се създаде парламентарно мнозинство и правителство – за да се прекрати срамното еднолично управление на един случайно попаднал човек на върха на държавата!

От Фейсбук профила на Огнян Минчев, политолог, доктор на социологическите науки



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ