Пишман крадец! Полицията спипа младеж, пуснал клип с крадени пари в TikTok. Съседка го разпознала

пишман крадец

Престъпление е било разкрито по куриозен начин от полицията в Правец, предава BulNews. Крадец на пари бил арестуван, след като пуснал клип със задигнатите пачки в платформата TikTok.

Случката е от миналата седмица. В деня на изборите, 2 април, жителка на градчето била обрана. Изчезнало портмонето ѝ, в което имало близо 4 000 лева. Жената подала сигнал в полицията, но тъй като не знаела кога точно е била извършена кражбата, ченгетата първоначално не успели да ѝ помогнат в разкриването на престъплението.

Няколко дни по-късно обаче дирите на бандита били хванати по интересен начин. Съсед на потърпевшата ѝ се обадил и ѝ препратил клип на друг техен комшия. Младежът на име Богомил бил публикувал в профила си в TikTok клип с пачки пари.

Хората се усъмнили, тъй като познавали автора на видеото и знаели, че не разполага с особени материални възможности. Те подали сигнал в полицията, откъдето посетили дома на TikTok „звездата“.

Пред ченгетата младежът си признал, че откраднал портмонето на своята съседка. Той прибрал парите, след което изхвърлил портфейла в кофата за боклук. Сумата вече проиграл на казино, били му останали само 600 лева, които са върнати на потърпевшата.

Предстои пишман крадецът да си понесе последиците за престъплението.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ