ИЗНЕНАДА: Рокада в ИТН – авторът на „Френската гимназия“ сменя Тошко и става шеф на ПГ?

payimage-579079

Влизаме за това, за което са ни изпратили хората – работещ парламент, сигурност за хората, спокойствие в републиката. Ще направим това, което зависи от нас, парламентът да е работещ. Това каза Ивайло Вълчев от ИТН, който дойде в Народното събрание с парламентарната група на партията.

А бившият съпартиец на Вълчев от ИТН в Русе Светлин Стоянов разкри, че май се готви рокада в състава на парламентарната група на Слави-Трифоновата формация, предава Лупа.

И че именно сценаристът и автор на емблематичното деветдесетарско парче на Дългия „Френската гимназия“ ще оглави групата на мястото на досегашния шеф, при това в 2 поредни издания на НС Тошко Йорданов.

„Ивайло Вълчев заменя Тошко…Много, много късно! Сетила се Мара“, коментира лаконично преди старта на новия парламент Стоянов, който сега е в редиците на „Продължаваме промяната“ след отцепването си от ИТН миналата година.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ