Настръхващо! 3 трупа на 3 различни места откриха в Кърджалийско. Униформените се видяха в чудо

труп тяло

Три трупа бяха открити за 3 дни на различни места в Кърджалийска област, съобщиха от местната полиция. 66-годишен е бил намерен в понеделтик около 11 часа в землището на крумовградското село Девесилово. Мъжът е открит в дере край населеното място, в което живеел. Екип на Филиала на спешна помощ и дежурна оперативна група от РУ-Крумовград са били на мястото на произшествието. Като вероятна причина за смъртта се сочи удавяне. Извършен е оглед, при който не са били установени следи от насилие. Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в кърджалийската болница, предава 24 часа.

Труп на 65-годишна, обявена за местно издирване, е бил намерен в коритото на река Ардинска в района на Ардино. Близки на жената подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си. В понеделник тялото било намерено в реката и извадено на брега с помощта на екип на пожарната служба в града. Извършен е оглед от дежурна оперативна група от РУ-Ардино. Не са били открити следи от насилствена смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. 48-годишен бил намерен починал в автомобила си в района на село Растник на 15 април около 7,15 часа. Екип на Филиала на спешна помощ в село Бенковски констатирал смърт. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково извършила оглед. Няма следи от насилствена смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина.

И по трите случая са образувани досъдебни производства.

Щастлива развръзка имаше случай с обявен за местно издирване 81-годишен от село Генерал Гешево. Той е бил намерен във вторник сутрин в района на село Устрен. Възрастният човек е премръзнал, но в сравнително добро състояние и е транспортиран за преглед до Спешното приемно отделение в Кърджали. Около 6,30 часа сутринта издирваният бил забелязан от водач на автобус, който му помогнал и подал сигнал. Жителят на село Генерал Гешево напуснал дома си на 15 април и оттогава е в неизвестност. В полицията сигналът, че не е се е прибрал, е подаден от негови близки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ