Трогна цяла България! Майката на унизеното момче обяви: Ще дарим парите на болно дете

емили

„Имаше обучителни трудности още от 7-годишен. В първи клас класната му искаше да минем на комисия за ресурсен педагог и логопед“.

Това казва майката на Данислав, унизеното момче от пловдивски мол пред видео блогъра от „Ютуб“ Станислав Цанов.

„Всички проблеми с него се дължат в някаква степен на неговото домашно възпитание. Възпитала съм го да бъде много добър, та чак наивен“

„Това не е било само веднъж. Беше им като роб. Това за мен е унижение – гавра със семейството си“, твърди тя, без да споменава за кои става дума, но ясно си личи, че има предвид Куката и Чеченеца“

„Работя в хранителна компания като обслужващ персонал. Парите, които получихме като дарение за Данислав, ще ги дадем на някое болно дете. Не е редно да ги задържим“, допълва тя.

Пловдивският окръжен съд остави в ареста Даниел Йорданов, Тодор Чалъков и Петко Караилиев, като потвърди определението на Районен съд – Пловдив, с което спрямо тримата е взета най-тежката мярка задържане под стража.

Спрямо Даниел Йорданов (Емили тротинетката), Тодор Чалъков (Тошо Куката) и Петко Караилиев (Чеченеца) са повдигнати обвинения като са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм, а именно – в търговски център пред множество граждани са склонили свидетеля Д. Д. от гр. Пловдив да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене, да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети.

Пловдивският окръжен съд сподели извода на първоинстанционния съд, че наличните по делото доказателства формират подозрението, че всеки от тримата е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение.

Окръжният съд счита, че при мярка различна от задържане под стража е налице реална опасност всеки от тримата да извърши престъпление, а за обвиняемия Даниел Йорданов и да се укрие.

Определението на Окръжен съд – Пловдив е окончателно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ