,,Как може да имаш 6 прободни рани и да се обесиш?“: Роднини на Христо Давидов зоват за спаведливост

роднини христо давидов

Близки и роднини на мистериозно починалия преди 40 дни Христо Давидов от село Пчелище протестират в момента пред Съдебната палата във Велико Търново. Христо е намерен обесен в къщата, след като е пребил бившата си приятелка Теодора, като по тялото му е имало прободни рани.

Близките на починалия мъж настояват за справедливост и да научат истината за смъртта му, тъй като допускат, че е намесено трето лице в трагичния инцидент. Те искат наблюдаващият прокурор да срещне със семейството и да му даде обяснения, а ако Окръжна прокуратура не може да се справи, случаят да бъде поет от главния прокурор.

„Когато влязох в къщата, вътре беше Теодора, а брат ми стоеше отвън полуседнал и уж обесен. По неговото тяло обаче имаше 6 прободни рани. Как може да имаш шест прободни рани и да се обесиш?“, заяви за Нова Тв единият от братята на Христо.

Другият брат на починалия мъж пък допълни: „Работехме с него в строителството, не е дължал пари на никой, с никой не е бил във вражда. С Теодора се разделиха през декември миналата година. Сега тя си влиза и излиза необезпокоявана от къщата, ние искаме тя да бъде разпитана от прокурора и да даде показания.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ