Зрители са в шок! В „Сървайвър“ става напечено: ММА боецът Жоро Валентинов реве, та се къса

жоро валентинов

Реве, та се къса ММА боецът Георги Валентинов в „Сървайвър“, предава kliuki.bg. Въпреки че бившият годеник на Русата Златка се опитваше по всевъзможни начини да скрие сълзите си, те издайнически се стичаха по лицето ни.

А причината е тривиална, той напуска състезанието по оцеляване и племето си. Само че нацепеният здравеняк трудно се примирява с очевадното, като се надяваше престоя му в джунглата на Доминикана да бъде по-дълъг.

Само че той бе победен в поредната битка от двама професионалисти, като него. Препъни камък се оказа шампионката по кану Станилия, както и бившия футболист Благой Джизъса.Те бяха отпратени на отшелническия остров, за да се изправят после в дуел един срещу друг, за оцеляване.

И да се справят със следното предизвикателство. А то бе да прекарат няколко топки през телена мрежа, но само с помощта на пръстите си.В това упражнение Жоро Валентинов не се оказа на ниво, заради по-тромавата моторика на пръстите на ръката си.

И отпадна от надпреварата. Това докара сълзи у коравия майстор на силовите спортове.

„В „Сървайвър“ преминах през солидно обучение. Играх честно и с открито сърце, не предадох никой. Мъжкар не значи да си боец и да се биеш, а да държиш на думата си. Бяхме скарани с Благой, но се сдобрихме и оставаме приятели“, заяви разплакания силовак.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ