Киро Петков съсипа Линда, жена му си намери млад лекар, който да я оперира

7 Dni Bulgaria22.04.2023
1

Линда – съпругата на Кирил Петков, е изпаднала в депресия и е започнала все повече да се замисля за пластична операция, с която да вдигне женското си самочувствие, разкрива „Ретро“ . Това е видно от интереса ѝ към работата на един от най-прочутите хирурзи в сферата на естетиката – немският лекар Леонард Ненад Йосипович, чиято клиника е в Дубай. Под неговия скалпел са лягали цяла плеяда световни знаменитости, милионерски съпруги и прочее.

Отскоро Линда е станала почитателка на известния сред световния хайлайф доктор и е последвала личните му страници в социалните мрежи, откъдето да се осведомява за процедурите и иновациите, които той предлага. Пластичният гуру ежедневно публикува резултатите на своите пациентки, след като са се подложили на пълна промяна в неговата клиника. Любопитно е, че макар докторът да е от немски произход, в родината си той дава консултации само веднъж седмично. През останало време практикува професията в Дубай. Клиниката му в арабското емирство се казва „Лучия“ и се намира на метри от морето и в близост до един от най-прочутите комплекси в цял свят – „Четири сезона“. Болницата по никакъв начин не напомня на лечебно заведение, а по-скоро на ултралуксозен хотел, където пациентите се ползват с десетки екстри. Сградата е с модерна архитектура, разполага с райски градини с цветя и екзотични растения, а за клиентите по време на престоя им там е предвиден дълъг списък с глезотии – гурме храна, релаксиращи процедури, личен шофьор и много други.

Не е ясно как Линда се е насочила именно към д-р Йосипович, тъй като в България има десетки пластични хирурзи, които се грижат за бляскавата визия на родните звезди от години. Вероятно съпругата на Петков, ако се реши да прави радикални подобрения по себе си, ще предпочита по-голяма дискретност и затова се вълнува от работата на доктори в чужбина, където обаче цените са двойни. Ако увеличаването на бюста в реномираните клиники у нас струва около 10 хиляди лева, в чужбина цифрата е същата, но в евро. Не се знае и какви са всъщност дефектите, които 43-годишната канадка не одобрява във визията си и би искала да поправи. В последната година е видно, че сладкарката е напълняла драстично, а качването на килограми вероятно е свързано със стреса в личен план, на който е подложена. Иначе Линда от години се храни диетично и не консумира храни с бяло брашно и захар заради хранителните си алергии.

Въпреки че в ежедневието си се движи неглиже и не обича да се набива на очи, всъщност г-жа Петкова е суетна като всяка дама. Особено тя държи на прическата си и на русия цвят, който поддържа от години при професионални коафьори. Линда не си прави косата вкъщи като средностатистическа домакиня, а задължително се доверява на услугите на фризьорите в елитен столичен салон за красота, който последно посети през миналата седмица. Съпругата на лидера на ПП е и отявлена почитателка на висшата мода, макар да се носи с по-семпли тоалети, които не бият на очи. В личната си колекция с чанти обаче тя има шедьоври за по 5-6 хиляди лева – дело на модни къщи от ранга на „Живанши“ и „Баленсиага“. Вероятно обаче самочувствието на Линда се е сринало от факта, че в политиката покрай мъжа ѝ непрекъснато като пчели кръжат млади, амбициозни и напористи красавици, с които той прекарва повече време, отколкото с жена си. След медийните шумотевици около Лена Бориславова сега около Петков се върти и друга атрактивна брюнетка – пиарката му Виктория Абаджиева, която бързо си спечели прозвището „новата Лена“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ