Тийнейджъри извършиха убийство и го заснеха, Виктор и Мира изпаднаха в ужас: Отглеждаме убийци!

виктор николаев

Случай на заснето с телефон убийство на малки кученца във врачанското село Попица покърти водещите на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Мира Иванова.

Те обърнаха особено внимание на случая, в който животните за погубени от 14-15 годишни ученици. Кадри от видеото със садистичното убийство обаче не бяха излъчени по Нова тв. От една страна това е заради жестокостта на деянието, от друга – извършителите са непълнолетни.

Има взаимовръзка между убийствата на кучета, на деца и на възрастни хора, тя е в беззащитността на жертвите, това обясни Пламенка Калинкина, която е дала гласност на случая.

Природозащитничката каза, че децата са намерили малките кученца, съвсем съзнателно за ги занесли извън населеното място и са ги умъртвили, докато техни съучастници са заснели всичко това. В света такива деца се следят, за да не посегнат и на хора, обясни тя.

Прокурор от прокуратурата във Враца съобщи в ефир, че по случая е образувано досъдебно производство вчера. Издирват се труповете на убитите кученца, които са повече от едно, потвърди той. Дори и да не се намерят, децата ще бъдат привлечени като отговорни за случая.

В отговор на това, Калинкина поиска да бъдат глобени родителите на децата.

По темата за глобата, Виктор Николаев разказа с случай в Гърция, при който за блъсната от кола на улицата куче, което в крайна сметка е оцеляло, е наложена много тежка глоба. Тя е 40 000 евро, добави водещият. “Отглеждаме убийци!”, коментира Николаев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ