ГЕРБ в коалиция с ДПС, БСП и ИТН! Плюс Руди Гела правят конституционно мнозинство – 140!

7 Dni Bulgaria28.04.2023
payimage-581469

Цялата прогресивна общественост се е заела да сватосва ГЕРБ с ПП, а те се мразят и ненавиждат до дъното на душите си. Ако това бе Франция по времето на Луи XVI или Русия по времeто на Александър I, отдавна да са се изпоклали и изпостреляли на дуели. Тези две чети не трябва да влизат в една и съща кръчма, камо ли в едно и също правителство.

Обаче от сутрин до вечер медиите ги ръчкат с остена – вземете се, вземете се! Минете под венчилото най-сетне! Мислете за България! В пуританските времена британските майки така съветвали дъщерите си пред първата брачна нощ: “Затваряш очите си, диър, и мислиш за Англия!”.

Ако например ГЕРБ-СДС направи коалиция с ДПС и БСП, ще има 128 мандата, напълно достатъчно. Ако включи и ИТН за по-весело, ще има цели 139. За конституционно мнозинство ще трябва само да се обърне към т. нар. Руди Гела и работата ще стане, твърди легендарният журналист Валери Найденов в анализ за „24 часа“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ