ИЗВЪНРЕДНО! На АМ „Тракия“ е невиждан ад! Шофьори висят блокирани в 20-км. тапа

задръстване

20-километрова тапа се е образувала на АМ „Тракия“. Колите се движат едва-едва заради ремонт на аутобана малко след Ихтиман, пише БЛИЦ.

„Голямо задръстване посока Пловдив, което започва от турския ресторант (не знам точно кой км е) В мапса излиза, че има птп преди Пазарджик“, съобщава фейсбук потребител.

„Голямото задръстване започва още на 57 км“, казва друг.

От АПИ информират, че движението от км 66 до км 67 в посока Бургас се ограничава поради авариен ремонт на дилатационни фуги на виадукт при км 67.

Утре продължават ремонтните дейности на пловдивския участък на АМ „Тракия” в посока София. Те ще обхванат отсечката от 110 км до 109 км, като се очаква за времето от 8 ч. до 18 ч. да бъдат затворени за движение активната и аварийната ленти, обявиха от ОДМВР-Пловдив.

От МВР отчитат интензивен трафик във връзка с предстоящия празник 1 май и предшестващите го почивни дни.

В София традиционно най-натоварени са изходните пътни артерии, а именно бул. „Цариградско шосе“, бул. „Ботевградско шосе“, бул. „Цар Борис III“, както и Околовръстен път и Северна скоростна тангента.

Към ГКПП „Калотина“ и ГКПП „Капитан Андреево“ също се наблюдава голям брой превозни средства, които са се насочили съответно към Гърция и Турция, като от страна на МВР са предприети необходимите превантивни мерки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ