Лена Бориславова не иска брак с Миро, бяга да ражда при любим човек в Париж

7 Dni Bulgaria28.04.2023
лена бориславова

Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов обявиха навръх Великден, че чакат дете. 33-годишната юристка е бременна в четвъртия месец и по всяка вероятност първородната им рожба ще се появи на бял свят през септември тази година.

Близки до бившата говорителка на Кирил Петков споделят, че намеренията на Бориславова били да роди извън България, като предпочитала това да се случи в Париж. Причините за решението били две. Първата и най-важната от тях е, че именно в болница „Симон Вейл“, намираща се в периферията на френската столица, от година и половина насам работи сестрата на Лена – Маргарита. Тя е анестезиолог, а преди да емигрира в Париж за по-добро заплащане и международна медицинска кариера, е била на договор в „Пирогов“. Самата Лена пък ненавиждала българските болници.

Елитната болница в Париж, където работи сестрата на Бориславова

Ако Бориславова реши да роди в елитната парижка болница, ще може да разчита на по-специално отношение и на помощта и грижите на по-малката си сестра, която ще бъде неотлъчно до нея. Освен това в чужбина раждането ще може да премине при пълна конфиденциалност, коментират още близки до двойката. Втората причина двамата с Мирослав да мечтаят първородният им наследник да проплаче в Париж, е, че именно там се случило чудото около Коледа и Нова година. Припомняме, че Миро и Лена бяха на любовна ваканция в най-романтичния град в света в края на декември 2022 г., където по-всяка вероятност юристката е заченала от дългогодишния си годеник.

МСестрата на Лена – Маргарита

Двамата успяха да запазят щастливата новина в тайна цели 4 месеца. По време на предизборната кампания за последния парламентарен вот на 2 април обаче се появиха първите спекулации за евентуалната бременност на Лена. На политически дебати и тв изяви ясно си личеше, че юристката е наедряла в областта на корема, макар да се опитваше да прикрива промените в тялото си с по-свободни връхни дрехи. От известно време насам по-наблюдателни потребители на социалните мрежи забелязаха, че Бориславова е спряла и алкохола, а допреди да забременее, често бе засичана из столични ресторанти и заведения на по чаша бяло вино с колеги от ПП. За капак тя се отказа от депутатското си място в 49-ия парламент по лични причини. Двамата с Мирослав обаче решили, че ще пазят в тайна новината, докато Лена влезе в четвъртия месец, каквото е и суеверието в българските традиции.

Засега не е ясно и какъв ще бъде полът на бебето, както и дали годениците са избрали име за наследника. Според широко разпространената народна традиция първородното дете се кръщава, ако е мъжко – на дядото, ако е женско – на бабата по бащина линия. Родителите на Мирослав се казват Николай и Димка и е напълно възможно младото семейство да им отдаде почит и да кръсти рожбата си на някого от тях. Ако Лена роди около термина, изчислен от лекарите, по всяка вероятност бебето ще проплаче през септември и ще бъде зодия Дева или Везни, като майка си.
Бъдещите родители получиха хиляди честитки, след като признаха във фейсбук, че чакат бебе. Един от многобройните лайкове под снимката, с която обявиха новината, е на Линда – съпругата на Кирил Петков. Канадката реагира със сърце на публикацията – израз на любов, с което разсея слуховете, че има вражда с Бориславова. Бащата на Кири Петков – Петко, също не остава безучастен и реагира със сърчице. Най-хладно чувствата си изрази самият Кирил Петков, който е дал просто един лайк с високо вдигнат палец нагоре. Допреди историята с „Парапетгейт“ Киро и Лена си разменяха постоянно сърчица в социалните мрежи на всички свои публикации.

Въпреки че съвсем скоро ще стават родители, Бориславова и Мирослав все още нямат сключен брак. Двамата са сгодени от 10 години, а пръстенът, символизиращ любовта им, често липсва от ръката на Лена. Младото семейство вероятно ще отглежда наследника си в общия си дом в столицата. Апартаментът им е на кредит, който все още изплащат, а наскоро ремонтните дейности там приключиха и те вече се наслаждават на чисто новия си интериор. За помощ ще могат да разчитат на родителите на Бориславова, които също живеят в столицата. Майка ѝ е специалист по човешки ресурси, а баща ѝ крупен бизнесмен. Свекърът и свекървата пък живеят в Ямбол, родния град на Миро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ