Ирина разтресе Ергенът: Търся лоши мъже за гаджета, за да ме унижават както майка ми го правеше

7 Dni Bulgaria30.04.2023
1

Сериозни емоционални травми от детството изплуваха във вчерашния епизод на „Ергенът“. Тежки признания разкри Ирина, която от началото на шоуто дава вид на ледената кралица, но призна, че зад студения и дистанциран поглед в очите ѝ се крие нещо друго.

„Червеното символизира любов, страст, огън – каквото съм и аз“ – коментира красавицата, след като Евгени ѝ направи комплимент за красивата червена рокля, която беше облякла на вечерния коктейл.

Чаровната дама призна, че за пръв път в живота си взима инициативата в свои ръце. В случая – в своите устни – и целуна Евгени.

„Беше вкусно, колкото предположих!“ – отбеляза тя след целувката.

Въпросът на Евгени към бесарабската българка – защо се е разделила с последния ѝ партньор, който я е засипвал с внимание и романтични жестове, отключи кутията на Пандора.

„Аз имам травма от детството върху, която трябва да работя и това беше причината. Майка ми беше много доминантна, не усещах обич. Всеки път трябваше да правя все повече и повече само за да ми каже „Браво“. Бях принудена да порасна по-рано и да си тръгна от вкъщи, за да не ме занимава. Той беше идеален,а аз обичам лоши мъже, които се държат зле с мен. Търся някакъв мъж, който да е малко подобие на нея, за да ме смазва и да ме кара да се чувствам зле. Като садист съм“, разказа през сълзи Ирина.

В края на романтичната им среща Ирина благодари на Евгени, защото е успял да преобърне представите ѝ за любовта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ