Докъде я докарахме!? Кървава разпра и побой заради касетка с краставици, жена е в болница

payimage-482104

Майка и син с общ земеделски бизнес в пловдивско село отнесоха побой, защото тяхната продукция се продавала по-добре от тази на колегите им. Те били нападнати от двама братя. Озлобените фермери биячи се разминаха с глоба в размер на 1000 лв., става ясно от решение на съда.

Скандалът се развихрил на местния пазар. Мъж продавал с майка си, а до тях били двамата братя. Продукцията на майката и сина се продавала по-успешно от тази на колегите им, което не се харесвало на двамата братя. Гледайки проспериращите си съседи двамата братя се озлобили и на не много нисък тон започнали да коментират как пострадалите не заслужават такъв успех. Нито са копали, нито са поливали, нито са земеделски производители.“, възмущавали се те.

Дочувайки какво се говори по техен адрес, синът опитал да потуши страстите като казал, че на пазара има място за всички. За негова изненада опитът му подействал като катализатор и с бясна скорост агресирал още повече и без това изнервените селяни. Те започнали още по- разгорещено и настървено словесно да нападат конкурентите си, предава Марица.

Първите опити на наблюдаващи да усмирят завистниците се увенчали с неуспех. На пострадалите били нанесени по десетина удара, след което повторната намеса на очевидци успяла да разтури свадата. Сигнал бил подаден на тел.112 и била извикана линейка, тъй като лицето на майката било окървавено. На място пристигнал екип на Бърза помощ и полицейски служители. Майката била прегледана на място и транспортирана до медицинско заведение в Пловдив.

Двамата братя били задържани за 24 часа. Съдът ги признал за виновни, втората инстанция също, а наказанието им е по 1000 лв. глоба за всеки от тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ