Зрелищно меле във Видинско: Кола изхвърча и се заби в канавка, майка на три деца на косъм

катастрофа

Поредна тежка катастрофа е станала в Северозапада днес, съобщава BulNews. Кола се е обърнала по таван във Видинско, като при зрелищната каскада майка на три деца се е разминала на косъм от жесток сблъсък.
Инцидентът е станал към 10.20 часа днес на пътя между Лом и Видин, малко преди село Арчар. Лек автомобил идвал откъм областния град, когато при остър завой водачът загубил контрол над управлението. Возилото изхвърчало от шосето, след което се обърнало по таван в храсталаци край пътя.

За щастие водачът – около 40-50-годишен мъж, и спътничката му се разминали без сериозни наранявания.
В момента на ПТП-то в срещуположна посока се движела жена, която отивала по работа към Видин. Произшествието станало пред очите ѝ, като само благодарение на бързата ѝ реакция се разминала на косъм от челен сблъсък с другата кола.

Шофьорът се оправдал пред униформените, че виновен му бил пътят, който бил хлъзгав и опасен. Според очевидката обаче мъжът се движел с много висока скорост.

Жената, която е майка на три деца, работи като търговски представител и често пътува в региона. Тя заяви, че подобни случаи са често явление и преди няколко месеца друг джигит я блъснал, докато била с едно от децата си. Тя призова шофьорите да спазват ограниченията по пътищата, а полицията да взима сериозни мерки срещу нарушителите на закона.

Само за последните дни в Северозапада станаха десетки катастрофи. Причините за това най-вероятно са интензивният трафик през поредицата от почивни дни и дъждовното време вчера и днес. Необходимо е обаче и шофьорите да бъдат отговорни на пътя, за да не се стига до още трагедии.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ