Директорката на 13-г. Кристиян: Майка му го е открила мъртъв. Бил е изпитан в училище и пратен вкъщи

грозденка николова

13-годишният Кристиян, който сложи край на живота си, е бил открит мъртъв от майка му. Това каза пред „24 часа“ директорката на ОУ „Душо Хаджидеков“ Грозденка Николова. Тя и колегите й са съсипани от трагедията.
„Кристиян беше добър ученик“, каза още Николова. И поясни, че в момента всички учители са при нея и посрещат децата от класа на момчето. Има и психолози, които ще работят с учениците и учителите.

Представители от Агенцията за закрила на детето влязоха в училището, за да разговарят с директорката. В същото време родители са се събрали пред учебното заведение. Всички са разстроени, в очите им има сълзи и категорично отказват да коментират. Някои се взимат децата, защото се страхуват за психиката им.

По неофициална информация Кристиян е посегнал на живота си, след като е бил изпитан и пратен да се върне в училището с родител. Няма следи от насилие по тялото му, сочат първоначалните данни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ