Адско меле край Бургас! Мерцедес е премазан, разпиляни детски играчки смразиха екипите

катастрофа

Тежка самостоятелна катастрофа край Бургас изпрати жена в болница, съобщава Флагман. Инцидентът е станал на пътя за Созопол, малко преди отбивката за вилна зона Росенец. Около 13:30 ч. Мерцедес с бургаска регистрация, управляван от 47-годишна жена, е загубил сцепление с мократа пътна настилка и се е озовал в крайпътната канавка по таван.

Пострадалата е от село Росен. Откарана е преди минути с линейка към УМБАЛ-Бургас. Състоянието ѝ не е известно към момента, но съдейки от естеството на самата катастрофа, е много възможно да е тежко. Таванът на автомобила е буквално премазан, а край колата са разпиляни детски играчки.

В колата обаче е пътувала само пострадалата жена. На мястото на инцидента има екипи на полицията, които оглеждат местопроизшествието в опит да установят причините колата да поднесе по такъв начни на пътя. Вероятно се касае за шофиране с несъобразена с пътните условия скорост и поднасяне – към момента в участъка продължава да вали дъжд и настилката е мокра.

Движението в района е затруднено, шофирайте внимателно!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ