Демерджиев се гъне като червей: Имало ли е оргии в МС с Киро и Лена? Разследвате ли ги за наркотици?

7 Dni Bulgaria18.05.2023
payimage-565406

На въпроси на Делян Добрев от парламентарната трибуна за пиците с кристали и оргиите в МС, за газа, за фалшивата декларация за гражданство на Кирил Петков иначе многословният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев мънка, не знаел, не бил чувал, имало разследване, нямало. То цяла България знае, само министъра на вътрешните работи не знае. Егати държавата, щом Демерджиев и е министър. Иначе е лесно да отговаряш на предварително договорени въпроси на Атанас Атанасов. В следващото правителство назначете Демерджиев за министър на пропагандата, възмути се журналистът Стефан Ташев.

Ето какво написа пък самият Добрев: Днес по искане на ПП/ДБ изслушвахме Демерджиев дали има забавени дела. Използвах възможността да попитам министъра дали разследват публично известната информация за:

  1. Надписван ли е с един лев всеки литър бензин и дизел по време на управлението на ПП? По тази тема има и секретен доклад на ДАНС.
  2. Подписвал ли е Кирил Петков декларация с невярно съдържание?
  3. Изнасяла ли е Лена Бориславова строго секретна информация към журналист?
  4. Има ли видео записи от Министерски съвет на пиянски запои с пици на кристали?
  5. Ходили ли са Кирил Петков и Лена Бориславова с държавния самолет на вечеря в Солун?
  6. Инструктирал ли е Асен Василев Министерство на енергетиката и Булгаргаз да купуват газ от посредници с 30% надценка?


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ