10 дни гробна тишина: Натовари ли Румен Радев мръсни пари от Копринката в самолета за ЮАР?

7 Dni Bulgaria24.05.2023
1

Радев помъкна с правителствения самолет за Южна Африка не само родата начело с Деси, ами и приятелския си кръг във властта. Начело с дясната си ръка Копринков и останалото войнство. Храм откривали.

Румен Радев бе първият държавен ръководител на страна от ЕС, който посещава ЮАР след наложеното политическо и търговско ембаргио от страните – членки на НАТО.
В държава, която е под международни санкции заради подкрепата си за режима на Путин и защото изнася оръжия за Кремъл с кораби и самолети.
В държавата, в която се крият от правосъдието български и балкански мафиоти и олигарси – бегълци от закона. Какво друго, освен “вяра”, изнасят Радев и Златния с държавния самолет на Авиоотряд 28, който не подлежи на митнически проверки, попита преди 10 дни bNEWS и продължи: Също и при междинните кацания из Черния континент за зареждане на гориво, които са под контрола на оркестрантите от “Вагнер”, като ЦАР примерно.
ЮАР е известен със своите златни кюлчета и големи диаманти, чрез които могат да се изперат много торби с мръсни пари от чекмеджетата по Пътя на Копринката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ