Неочаквани рокади в „Стани богат“! Сменят Билалов, ще се изненадате кои заемат мястото му

михаил билалов

Тази рокада, която готвят в „Стани богат“, със сигурност ще предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, където и без това активно коментират случващото се в любимата игра, предава plovdiv24.bg.

Новите лица, която сядат в стола на богатството на Михаил Билалов, са повече от любопитни. А причината за това е, че водещият излиза в почивка. От телевизията ще излъчат специален благотворителен сезон, който ще започне на 4 юни и ще върви всяка неделя в ефира на bTV.

Във всеки от осемте епизода ще гледаме различни водещи, както става ясно и от трейлъра за сезона.

От кадрите се виждат физиономиите на бившия министър на културата проф. Петър Стоянович, на журналиста Георги Милков и на актьора Даниел Цочев.

Другата промяна за сезона засяга и участниците. До тях всяка седмица ще сядат различни звезди, които ще подкрепят осем благотворителни каузи.

Това са Калин Сърменов, Ива Дойчинова, Силвия Лулчева, Светослав Иванов, проф. Овчаров, Катето Евро, Мария Илиева, 100 Кила, Весела Бабинова, Митко Павлов, Стефан Вълдобрев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ