Дарина Павлова изпадна в шок от смъртта на големия Силвио Берлускони: Любов завинаги!

дарина павлова берлускони

Преди време Мадам Мулти призна, че първата й нощ със скандалния италиански милиардер била незабравима – „огън и жупел“.

„Ще отнеме време, за да преодолея шока от загубата. Любов завинаги! Благодарна съм, че беше в живота ми! Винаги ще останеш в сърцето ми, Силвио“. Така вдовицата на Илия Павлов от „Мултигруп“ Дарина Павлова се сбогува с голямата си любов – Силвио Берлускони. Той почина на 86- годишна възраст след дълго боледуване от хронична левкемия. Илия Павлов бе застрелян в София преди 20 години.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Darina Pavlova (@darinapav)

„Ти си човек, който винаги заслужава най-доброто. Ако всички бяха дори наполовина толкова прекрасни, колкото теб, светът щеше да е перфектен. Благодаря ти, че винаги си прекрасен човек! Искрено ти желая фантастичен ден и година, изпълнена с щастие. Честит рожден ден“, написа през 2021-ва в инстаграм и фейсбук вдовицата на Илия Павлов – Дарина за бившия италиански премиер.

През годините Дарина и Берлускони бяха свързвани като двойка. Само веднъж тя призна пред италианска медия за връзката. Тогава тя споделя, че се е запознала с Берлускони още преди 8 години във Вашингтон, а малко след това започнала и връзката им, пише 24 часа.

„Никога няма да забравя първата ни нощ. Беше невероятно, невероятно“, повтаря няколко пъти Дарина пред италианското списание.

Дарина не пропускаше празник на Силвио години след това.

И миналата година Дарина не пропусна рождения му ден със снимка, на която се вижда Силвио в прегръдките й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ