Ад на пътя! Камион тръгна на собствен ход в Свети Влас. Премаза и уби на място шофьора

камион

67-годишен мъж загина, а друг е с премазани крака при тежък инцидент в Свети Влас днес следобед.

По данни на полицията около 14.50 ч. в районното в Несебър е получено съобщение за инцидент със самопотеглил товарен автомобил на ул. “Бор” , при който има загинал човек и втори пострадал, предава 24 часа.

Установи е, че товарен автомобил “Нисан Атлеон” с бургаска регистрация, собственост на строителна фирма, превозващ облицовъчен камък върху палет, е спрян с цел разтоварване на камъка. Това е трябвало да стане чрез кран, разположен на платформата на камиона. Теренът обаче бил с много голям наклон, поради което камионът самопотеглил докато 67- годишния му водач бил върху платформата, за да закачи товара с колани.

Потеглилият на собствен ход камион се ударил в оградата на комплекс “Бадемите”, а натоварените камъни премазали водача, който починал на място. При опит да помогне на пострадалия, собственикът на камиона също бил ранен – тежката машина премазала краката му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ