Паника край Сливен! Сигнални ракети над „Ново село“ стреснаха жителите

сигнална ракета сливен

Ярки светещи кълба се появиха в небето над наш град, предизвиквайки почуда. Двете светлини са забелязани тази вечер в Сливен, а появата им не оставя равнодушни местните жители.

Кадри от зрелището бързо се разпространяват в социалната мрежа Facebook, където хората споделят „феномена“, информира „Глас нюз“.

Мъж, намиращ се на броени метри, запечатва появата на сферите. Двете светли „топки“ се виждат над покрива на къща, а от тях сякаш падат снопове светлина. Едната сфера се намира малко над другата.

Те са забелязани и от значително разстояние. Като граждани снимат появата им и от кв. „Ново село“. Докато някои приписват извънземен характер на сферите, други заявяват, че става въпрос за появата на кълбовидна мълния.

Малко по-късно мистерията е разгадана като от Сухопътните войски съобщават, че американските части провеждат планови нощни стрелби на полигона „Ново село“. На разпространените кадри в социалните мрежи се виждат сигнални ракети.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ