Руди Гела разсмя мрежата! Създава партия: Налага се! Политическата класа ще бъде наказана

payimage-586984

„Гражданско Движение Силна България” прераства в политическа партия.

Целта на новия проект е да продължи по категоричен начин заедно с Вас, гражданите на България, борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! България е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. За да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Последните дни преживяхме поредното политическо предателство спрямо надеждите и очакванията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите избиратели и ще бъде наказана.

Всеки един смел, честен и почтен гражданин, който смята, че България е над всичко и не трябва да сме наведени пред чужди посолства, независимо дали става въпрос за САЩ, Русия или държава член на ЕС, е добре дошъл при нас.
В последните две седмици получих хиляди обаждания и съобщения от България и света. Постарах се да отговоря на всички.
Благодаря Ви за подкрепата!

В тази връзка официално обявявам телефони за връзка с нашите два координационни центъра. Единият за Северна България, а другият за Южна. Телефонните линии ще бъдат отворени в работни дни от 9:00ч. до 17:00ч. Линиите за връзка са отворени и за всички наши сънародници в чужбина. На тези телефони може да декларирате подкрепа и да получите повече информация за бъдещите ни действия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ