Михаела Филева не е на себе си! Заплашиха я с бой и пистолети: ,,Унижи се до нула с това!“

Михаела Филева

Михаела Филева май си навлече сериозни главоболия заради участието си на „София Прайд“, който ще се проведе на 17 юни. Поп певицата вече е и притеснена, защото получава всевъзможни негативни коментари в социалните мрежи.

Откровени обиди и дори люти заплахи накараха изпълнителката на „По-добра от мен“ да изпитва дори страх от предстоящото си участие. В социалните мрежи тя защити ЛГБТ общността, което всъщност отключи негативната вълна срещу нея.

„Вярвам, че любовта е отговорът на всеки проблем. Мечтая да си живеем без нуждата да съдим или да сочим с пръст, да се обичаме, без да лепим етикети и да подхождаме с разбиране“, гласи част от написаното в профила й. Думите й обаче, не бяха посрещнати радушно. А според някои от коментарите – всички замесени в проекта, включително и хората, които го популяризират, заслужават „як бой и пистолети“.

„Няма да крия, че агресивният ви изказ ме тревожи. Дори да имате различно мнение по темата, бой и пистолети ли е решението“, отвръща Филева.

„Учите младото поколение на липса на морал и ценности“, „Ударила си си главата и сега не можеш да се съвземеш“, „Унижи се до нула“, „Гръмни се“, са само малка част от обидните коментари по адрес на певицата, пише show.blitz.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ