Съветник на Гриша Ганчев за Саша Илич и случилото се с ЦСКА: Сами сме си виновни

7 Dni Bulgaria15.06.2023
payimage-587232

Легендарният вратар на ЦСКА и личен съветник на Гриша Ганчев – Георги Велинов, коментира представянето на „червените“ през изминалата кампания. Той говори за работата на Саша Илич и посочи кои футболисти са му направили силно впечатление.

„Всяка година целите пред ЦСКА са максимално високи. Можеш да загубиш титлата, както стана в последния кръг, но винаги трябва да се стремиш към върховете в класирането. Това е в ДНК-то на клуба, да мисли за златните медали от шампионата, купата и добро представяне в евротурнирите.

Да, червените сами са си виновни за изпуснатата титла, ЦСКА се бори сам срещу всички. През следващата година дано отборът се пребори за златните медали.

За мен Саша Илич е много добър треньор. Справи се добре. От тима бих отличил задължително Бусато. Кареасо е добър футболист. Ясно се вижда класата на Хайнц. Това са играчите, които се представиха на постоянно ниво“, заяви Велинов пред „Тема Спорт“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ