Борисов запаши Киро и Асен: Ей, и аз съм сърдит. Аз не съм клошар! Като искате – сваляйте се

7 Dni Bulgaria24.06.2023
1

Те вече разбраха, че както се работи в Европа, така трябва да се работи и в България. Трябва да има коалиционно споразумение“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод ултиматумите, които от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) поставиха на ГЕРБ в петъчния ден.

„Ние имаме една декларация – „Мария-Денков“ и я спазваме. Те си назначиха министрите, зам.-министрите, не ни питаха.

Химикалът е в Денков, надолу поголовно подменят всичко, и ни поставят още 7 условия“, коментира той и допълни: „Вместо да седнем и да направим коалиционно споразумение, другото е Сърдитко Петко. Ами и аз съм сърдит. Аз не съм клошар„, посочи той.

С една дума, те узурпираха цялата власт и сега готвят местните избори през това„, посочи Борисов.

„Вчера казват ще си свалят собственото правителство. Свалете го, пак идва Радев, пак няма правителство“, предупреди Борисов.

„На България й писна от войни, иска нещо да се работи, да се случва. С написаното ни казват: „Всичко, което казваме, вие ще го изпълнявате“.

Не знам защо от „Възраждане“ изпитват страх тези хора. Те не са страшни. Ще станат страшни, ако започнат с административни методи да ги спират.

Колегите от „Възраждане“ твърдят, че са за еврото от 43-та година. Ние сме за еврото 2023 г. Ами тогава да приемем компромис 2024 г. Пряко сили 1 януари 2025 г. Ето, още отстъпки.

Парламентът може и да забрани референдума, но може и да промени датата му“, коментира Бойко Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ