Падат тайни! Любимец на Слави проговори за страшния му гняв: Никога не ни е посягал, но на…

краси радков

Инцидентът с ферарито, което не запали в ефир, направо изкарал Дългия от кожата му.

Слави Трифонов е зърнал мъжкото достойнство на Краси Радков и колегата му Любо Нейков, и то не къде да е, а в… национален ефир. Случката датира от преди повече от 10 години. В скеч двамата комици играят ексхибиционисти. Облечени са с шлифери, а отдолу са по нищо – чисто голи.

„Застанахме така, че камерата да не ни вижда. Слави обаче не знаеше това. И… хоп, развързахме шлиферите и се размятахме. Слави помисли, че са ни излъчили така. А по това време ни гледаха 2-3 млн. зрители. Беше много напрегнат“, обясни Радков при гостуването си на Тото.

Комикът признава, че е виждал много пъти шефа си Трифонов бесен. Но най-яростен е бил, когато Ферарито, което трябваше шоуменът да подари, не запалило.

„Часове по-рано лично аз го запалих. Слави изрично предупреди – пичове, всичко трябва да е наред. Най-обича Слави да каже, когато нещо не се получи: Е, аз казах ли ви? И така. Бях в гримьорната и гледам на живо шоуто. Третия път когато не запали, направо си тръгнах. Толкова яростен никога не съм го виждал. Викаше, блъскаше. Слави си изкарва яда на врати, столове – удря ги, докато му мине. На нас, колегите, никога не е посягал“, каза още Радков.

Трифонов държи на майтап, но не трябва да се прекрачва една граница, казва още актьорът

Обичаният актьор се върна и към времето, когато става част от екипа на Трифонов.

„Щом получих покана от Слави, приех на момента. Казах му – аз съм от Враца, как няма да откажа. След като започнах работа, реших да правя ремонт у дома. Да, ама нямам пари. И звъня на тоя-оня за заем. Слави чу, че говоря по телефона. Пита ме какво се случва. Обясних му, а той веднага ми предложи пари, въпреки че се познавахме от 30 минути“, разказа още Радков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ