Трагедията е неописуема! Известен бизнесмен и баща на 2 деца загина на място в меле край Бургас

168778159397204

Жителите на Ахелой са съкрушени от новината за смъртта на 45-годишния Ивайло Алексиев, който загина при жестока катастрофа с мотора си на пътя Малко Търново – Бургас. Инцидентът е станал вчера около 12.40 часа в посока Бургас, пише Флагман бг.

Мъжът катастрофира самостоятелно при извършване на ляв завой, блъскайки се в крайпътна отводнителна канавка и циментова стена с мотоциклет „БМВ С 600 Спорт“. Загива на място.

Ивайло е семеен, с две деца – момче и момиче. Роден е и израснал в Ахелой, семейството му са работещи хора. Загубата е огромна и поморийското градче буквално потъна в скръб.

Кадърен мъж, скромен и работлив, много добър, отзивчив и помага на всички – с тези думи го описват хората, които го познават.

„Трагедията е неописуема, потресени сме от загубата. Всички познавахме и обичахме Иво, от години той държеше автомивката на пътя за Слънчев бряг, занимаваше се с ремонт на ел. системи по автомобилите и фарове и със затъмнени автостъкла“, каза жител на Ахелой, който е познавал добре Ивайло.

Погребението на Ивайло е утре в 12 часа в църквата в Ахелой.

Поклон пред паметта му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ