Алекс Сърчаджиева срина продуцентите на „Игри на волята“: Унижиха ме жестоко, обидиха ме

алекс сърчаджиева

Внимавай какво правиш, защото всичко се връща – казано си е отдавна и е факт, но малцина се сещат за него в ежедневието си. Е, злото не остава ненаказано и ето, че си го получиха от Нова ТВ и в частност продуцентите на „Игри на волята“.

Истината за мръсотиите им, която е зловеща, разкри публично Алекс Сърчаджиева. Тя го направи в разговор с Тото от СкандаУ, където няма забранени теми, реклами и прочие. А щерката на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев беше себе си – такава, каквато си я знаем.

Александра буквално съсипа формата „Игри на волята“ като разказа как в най-тежкия й период, когато потънала в кредити покрай болестта на любимия си Иван Ласкин, продуцентите я смазали психически. Алекс получила от тях покана да води втория сезон, както го правеше първия, но при условие, че откаже всичките си останали ангажименти, предава kliuki.bg.

„Приех. Приех и наистина се отказах от всички други неща, които щяха да ми донесат доходи. Пет дни преди снимките обаче, продуцентите ми заявиха, че няма да бъда водеща. Просто така – по телефона, а не в очите. Дори не се осмелиха да се срещнат с мен и да ми го кажат възпитано, а ме унижиха жестоко. Не само ме поставиха в патова ситуация, при все, че знаеха колко е зле положението ми, но и ме обиждаха“, разказа Сърчаджиева.

Чули откровеното признание на Александра, зрители изригнаха в нета, че повече няма да гледат и епизод от „тъпото им риалити“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ