Златка Димитрова разкри шокираща тайна: Баща ми бе „убит“!

златка димитрова

Преди няколко дни стана ясно, че от този свят си е отишъл бащата на Георги Енчев, познат ни от дуото Румънеца и Енчев. Той хвърли сериозни обвинения към редица хора, които са виновни за смъртта на баща му.

Оказа се, че има и лекарска немарливост, която е довела до скорострелната смърт на трудолюбивия му живот. А това пък накара Златка Димитрова да признае, че нейният баща също е бил „убит“ от лекар.

„За съжаление не чета нищо ново! Моят баща също бе „убит“ от немарливост на лекар. Рядкост са хората като баща ти и никога тази държава няма да работи за народа си. Не! Трябва да се оцелява…някак“, коментира Златка публикацията на Енчев и изказва искрени съболезнования на опечаленото семейство.

Бащата на Златка си отиде преди 10 години, но тя все още подскача от ярост към лекарите. Бе му открит 200-грамов хематом в мозъка, който наложи ампутацията и на двата му крака. При втората просто не издържа и издъхна. Оказва се обаче, че Злати смята, че баща й е можело да бъде спасен. Тя обвинява хирурга, който го е оперирал, считайки, че човек няма как да умре заради ампутация на крака, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ